AMULETY a ŠPERKY z liečivých kameňov

01.11.2012 21:22

 

      

 

 

                            Amulety a šperky .

 

 Liečivé kamene nás uzdravujú,  ak  im ponúkneme šancu a vyskúšame ich úžasnú terapeutickú silu na náš ľudský organizmus  , nielenže nás ochraňujú a prinášajú nám radosť do života. ale dokážu zmeniť nie jednu konkrétnu oblasť nášho každodenného života .  Veľakrát si ich vyberáme  aj   podľa znamenia zverokruhu v ktorom sme sa  narodili  ale aj  podľa farby, , tvaru , prevedenia  alebo konkrétnych liečivých účinkov. V každom prípade, každý liečivý kamienok je  originálny jedinečný, svojim konkrétnym liečivým účinkom a  nápomocný a prináša ľudským bytostiam silu prírody, ktorá tu je od nepamäti. V dnešnej modernej dobe po jej účinkoch siaha už aj množstvo terapeutov .  Drahé kamene sa často spájajú so znamením zverokruhu. Mnohí, ktorí sa venujú liečeniu prostredníctvom kameňov, sú toho názoru, že nie je správne vyberať si kameň  len práve  podľa znamenia, v ktorom sme sa narodili ale sa nechať viesť aj vlastnou intuíciou  teda spontánne si vybrať kameň , ktorý nás práve osloví . 

 
     
 
 

Úžasné doplnky  dámskej garderóby  -  šperky a bižutéria.

 

Je to zázračný  módny doplnok každej z nás na ktorý by sme určite nemali zabudnúť  či už siahneme po drahom šperku alebo kvalitnej a tak rôznorodej bižutérií, ktorú nám ponúka ako náš slovenský tak  aj  zahraničný trh . Veľakrát týmto unikátnym  doplnkom vieme vyladiť z nášho celkového zjavu esteticky príjemný celok , ktorý nás správne oživí.

 

Druhy dostupných módnych  doplnkov :

-         náušnice

-         retiazky

-         gorálky

-         originálne prívesky

-         brošne

-         náramky

-         prstene

-         retiazky okolo dámskych členkov

-         spony do vlasov a podobne

-         spony na šatky

-         sety – súpravy

-         a iné

Nový  tovar sa dopĺňa zakždým , stačí nás sledovať  !!!

 
 
     

 

Toto všetko dnes môžeme originálne a s efektom použiť ako náš úžasný módny doplnok ku každej garderóbe – oblečeniu  , ktoré by nemali chýbať žiadnej dáme v dnešnej dobe nech už je jej štýl odievania športový, elegantný alebo extravagantný .Súčasný trh ponúka  už aj množstvo veľmi zaujímavých a ručne vyrábaných doplnkov , ktoré sú nielen originálne svojim prevedením ale majú v sebe jednu skvelú výnimočnosť , že ho môžete mať práve iba Vy ak si ho dáte zhotoviť na mieru ako unikátny kus práve pre Vás  .

 

 

Mnohí návrhári  pri zhotovovaní svojich šperkov aj bižutérií už aplikujú do svojich umeleckých ručných prác  aj použitie liečivých kameňov čo zároveň poskytuje dvojitý účinok  na svoju budúcu  majiteľku okrem estetického účinku aj terapeuticky efekt vplyvom pôsobenia konkrétneho použitého  liečivého  kamienka .

 

 

Na záver milé čitateľky  je už len dôležité sa naučiť správne ošetrovať a nosiť Vaše obľúbené zvolené módne doplnky a spokojnosť a úspech vyniknutia Vašej osobnosti  sa garantovane dostaví. Profesionálne poradenstvo a zadováženie pre vás vyhovujúceho šperku alebo ručne vyrobenej bižutérie vám odporučíme ak sa na nás obrátite prostredníctvom e-mailu a zabezpečíme vám dodanie vášho osobného amuletu v jednom na dobierku priamo na vašu adresu do týždňa . 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kameň by si každý zvoliť podľa toho, aké liečivé schopnosti má  a ktorú diagnózu ním chceme cielene liečiť . Pretože alternatívna medicína každým dňom prináša overené účinky tohto zdroja dostupnej liečby na ľudský organizmus bez rozdielu veku konkrétneho jedinca počas terápie a použitia ich  liečivej sily . 

 

Už z  histórie poznáme tajomný význam liečivých kameňov vo  forme  amuletov kde bola využívaná práve ich  sila , ktoré zdobili hlavy  významných panovníkov   a vládcov  a drahé kamene  im  boli vsádzané priamo do ich  panovníckych korún , ktoré   zdobili ich hlavy  a používali  pri významných spoločenských udalostiach. a vážnych štátnych rozhodnutiach  Nejeden panovník mal  zhotovený  svoj vzácny prsteň , ktorý mu slúžil nielen ako šperk ale práve ako amulet  na ochranu , ktorý si dal zhotoviť na mieru s konkrétnym účelom a úmyslom aby ho posiloval  v rôznych  životných situáciách. Do dnešnej doby  stále nestratili svoju moc a významný vplyv a stále častejšie  sa  používajú sa ako  unikátne  módne doplnky v obľube ako u dám tak aj u pánov . Ich použitie je skutočne širokospektrálne  pre Vašu zaujímavosť i vymenujem aspoň pár  : príkladov ich  využitia  :  

 

-          na   preventívne  udržania zdravia a liečenie  už existujúcich  rôznych diagnóz

-          za účelom dosiahnutia úspechu v konkrétnom  životnom cieli 

-          získania vyváženosti osobnosti  a presadenia sa 

-          nadobudnutie harmónie a vnútorného pokoja 

-          ako o úžasná  chrana  proti rôznej mágií a čarom  ktorej môžete byť terčom 

-          pre podporu  a povzbudenie  Vášho  sebavedomia

-          ochranu na cestách  kam koľvek 

-          získanie lásky a náklonnosti milovanej osoby  a  podporu harmonie vo dvojici  pre partnerov a aj osamelých 

PREKVAPENIA     pre Vás   a  Vašich blízkych

 

Balíček č.1. PROFESIONÁLNE  PORADENSTVO  

 

. . .  rozhodli ste sa zakúpiť si u nás z ponuky šperkov , napíšte nám , ktorý sa vám páči najviac z našej fotogalérie a dostávate k nemu aj profesionálne poradenstvo ako na vás pôsobí ako LIEK – AMULET šperk, ktorý ste si vybrali z našej ponuky.

 

Nakoľko  tieto šperky okrem toho , že sú ručná práca a KAŽDÝ  JEDEN   ks ORIGINÁL  okrem tejto výnimočnosti majú v sebe aj ďalšie účinky liečivých kameňov na vaše zdravie, komplexné a cielené poradenstvo podľa princípov FENG SHUI  podľa  farieb a tvaru prevedenia šperku a toto všetko v darčekovom  balení s návodom na použitie  a komplet  popisom PORADENSTVOM pre vás .

 

Celý balíček PREKVAPENIA  je pre vás pripravený v hodnote : 35,- EUR

-          šperk podľa výberu

-          popis použitia

-          liečivé účinky šperku

-          vhodné a cielené použitie tohto šperku ako amulet

-          darčekové balenie

-          poštovné

-          balné

 

Vyberte  si   VÁŠ   šperk -  liek  - amulet  a MY VÁM ako darček ku každému šperku dodáme CD nosič  ZADARMO  v hodnote : 15,- EZR

Liečivá sila  -  KAMEŇOV v balíčku 

TOVAR  - dodávame na DOBIERKU priamo na adresu . Objednávky prijímame e-mailom -  do vypredania zásob , nakoľko ide o jediné kusy ORIGINALY 

Váš vlastný amulet z našej ponuky . Inšpirujte sa našou reklamou a nahliadnutím na náš SORTIMENT 

 

      Vážení priatelia ,   klienti :

 

Ponúkaný tovar produktov si môžete objednať na uvedenom e-maily :

 

-          každý výrobok je originál

-          z každého  výrobku je teda jeden výnimočný kus

-          váš objednaný tovar po zaslaní na e-mail, dostávate priamo na vašu adresu

-          tovar dodávame do 5 dní

-          v ochrannej perforovanej obálke priamo na vašu adresu

-          na tovar sa vzťahuje záruka kvality a pravosti liečivých kameňov

-          plus poradenstvo a ošetrenie a starostlivosť o liečivé kamene v dodaných šperkoch

-          všetky výrobky sú zhotovené ručne z dielne  umeleckých majstrov ručných šperkov

-          je vám možné zhotoviť následný a podobný šperk , ktorý vás oslovil aj s inou variantou liečivého kameňa

-          našim zákazníkom dodávame aj profesionálne poradenstvo  priamo na mieru pre správny výber vyhovujúceho liečivého kameňa

-          stačí ak nám napíšete aký problém potrebujete  riešiť

-          liečivý šperk , ktorý si u nás objednáte dostávate  k nemu zároveň  aj popis liečivých účinkov a jeho ošetrenie a dobíjanie energie aby mal svoj skutočný účinok

 

Podmienky dodania tovaru :

 

-          zaslať vašu objednávku na náš e-mail

-          s popisom obrázka podľa názvu výrobku

-          objednávka je záväzná

-          na náš e-mail zaslať vašu kompletnú korešpondenčnú adresu s menom a priezviskom

-          tovar dostávate na dobierku  po jeho platbe si ho prevezmete priamo na svojej adrese

 

V prípade ďalších otázok nás pokojne kontaktujte na uvedenom e-maily : jankaavelange@gmail.com            

 

Cena za ks od :  15 ,- EUR  podľa veľkosti zhotovenégo šperku / bižutérie a jeho náročnosti zhotovenia, nakoľko ide o vyslevené originály a ručnú prácu  +  profesionálne poradenstvo účinku liečivého kameňa a jeho ošetrenia priamo na Vás e-mail .

 

Balné a poštovné   sa priratáva k cene , činí   :  5 ,- eur

 

Fotodokumentácia uvedených výrobkov je k dispozícií na ODBER , stačí nás kontaktovať vašou OBJEDNÁVKOU na uvedený e-mail na webe. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
             
 

 

Do všetkých uvedených šperkov sa vkladajú aj liečivé kamene všetky produkty z našej ponuky sú originál a fotografie sú pre vašu informovanosť na variantu zhotovenia Vášho amuletu. 

 

ďalšie inšpirácie s pravých liečivých kamienkov a zo zdobeníma vkladaním do medenej mriežky :

 

       

 

  

    k dispozícií je aj vzdelávacie CD , ktoré Vám doplní nevšední informácie o liečivých účinkoch kamoňov a minerálov  s konkrétnym a podrobným popisom liečivých účinkov , fotodokumentáciou  a terapeutickým účinkom  , cena CD nosiča je : 15,- EUR s DOPH aj poštovným a balným priamo na Vašu adresu 

 

SLEDUJTE   nás  a   každý z Vás nájde pre svoje  potešenie TEN  pravý KUS  ,  ktorý  práve Vás vystihuje  ale zároveň aj chráni  a lieči  ako pravý amulet .