REGRESNÁ TERAPIA

21.11.2015 11:30

                        REGRESNÁ   TERAPIA :

 

    

 

                          Regresná terapia -  návratová terapia do minulosti.

 

Každý  z nás počas života čelí  rôznym problémom, ktoré múžu začať už v rannom detstve u niektorých jedincov a majú za následek určitý blok, fóbiu, ataky, komunikačné problémy, zajakávanie, strach z uzatvorených priestorov, obtiaže z výšok  z vody a podobne .  Tieto problémy sú  zadefinovatelné  ako  bloky, ktoré nás  upozorňujú , že  niečo vo svojom živote nemáme vyriešené a blokuje nás to v súčasnom živote v konkrétnej oblasti života .

 

Bloky sa samozrejme v bežnom živote môžu prejavovať aj ako depreise, stres, alholizmus, zdravotné, psychické a vzťahové  / medziľudské problémy,  formou rôznych  traum , emocionálních bolestí  a aj nedostatkom zdravého sebavedomia a prejavovania sa na verejnosti .

 

Regresnou terapiou sa cielene odtraňujú vyššie uvedené problémy / bloky a nastáva postupne ich uvoľnenie , nakoľko si ich jedinec uvedomí na vedomej úrovni počas absolvovania regresu . Príčiny našich problémov však môžu byť aj  priamo v minulých životoch v ktorých sme  niekde zlyhali , zaviazali sa prisahami a podobne a v súčasnom živote nás opäť čakajú okolnosti na vyriešenie , vysporiadanie sa s konkrétnymi životnými  situáciami  a aj osobami , ktoré opäť stretávame a to bez toho , že si to nemusíme ani uvedomiť . Pretože žiadne stretnutie v našom živote nie je náhodné  vôbec žiasdne .

 

 

Sú to obdobia na ktoré si vedome  často nespomíname, ale terapeut je váš sprievodca do vašej minulosti. Podiel viny, ktorý máme z minulosti voči sebe, alebo niekomu konkrétnemu nás prenasleduje aj keď si ho  vedome vôbec neuvedomujeme. Prenasleduje nás na podvedomej úrovni a potrebujeme si ho uvedomiť, aby sme ho vedeli spracovať a posunúť sa ďalej  tým sa zbaviť týchto nánosov v sebe , ktoré nás nielen nepríjemne blokujú ale nám bránia aj osobnom rozvoji a prirodzenom napredovaní v živote ..

 

Uvádzam pár inštruktáži , ktoré je potrebné pred absolvovaním regresu dodržať  / rešpektovať aby sa regresná terápia podarila / realizovala  . Majte to prosím na vedomí pred tým ako sa objednáte na toto sedenie  , ďakujem. Pretože až v takom prípade sa  dostavia aj účinky a potrebné uvolnenia po absolvovaní regresu .

 

Upozornenie  : 1 deň  pred regresnou terapiou by sa nemali konzumovať ťažké jedlá  , hlavne  vynechať mäsité pokrmi  / jedlá a žiadny alkohol alebo návykové látky .Miesto absolvovania regresnej teprapie podľa dohody telefonicky alebo prostredníctvom e-mailu . Samozrejme je nutné osobné stretnutie a terapia prebeieha v tichom a ničím a nikým nerušenom prostredí je potrebné sa uvedeným okolnostiam pripraviť a zabezpečiť plynulosť priebehu tohto sedenia aj v domácom prostredí . Regresnú terapiu absolvujete spoločne so mnou u vás doma  .

 

Cena  regresnej terapie :  40 ,- EUR 

Regresná terápia trvá časovo 1 hod. až 1 hod. 30 min.

 - pre vašu informovanosť

 objednávky píšte na uvedený e-mail   :

e-mailom : jankaavelange@gmail.com