TERAPY - Partners and SINGL

25.09.2012 23:42

 

          

     

 

Je to špeciálny projekt pre všetkých , ktorí sa rozhodli so svojim životom a okolnosťami urobiť niečo výnimočné a začať pracovať na sebe samých , nie je dôležité koľko máte teraz rokov, aké je Vaše vierovyznanie a farba vlasov alebo pleti , podstatný je u mňa Váš cieľ a naučím Vás ako ho viete dosiahnúť vlastným pričinením a prácou na sebe.

 

Partnerstvo  dvoch ľudí  muža a ženy /  Mars a Venuša / JING a JANG  je veľmi dôležitá súčasť nášho života , nakoľko je podmienená zákonom prírody a týmto princípom  sa medzi týmito osobami vyvíja prirodzená príťažlivosť navzájom . Jeden druhému spoločne  majú byť oporou  nakoľko vytvárajú celok dvoch pólov a pohlaví . Prastaré symboly vyjadrujú princíp vyváženosti týchto pólov a ich spojenie  v dvoch trojuholníkoch jeden s hrotom nahor / muž  a druhý s hrtom nadol / žena . Ich spojením sa vytvára sa tým 6 cípa hviezda , ktorá je symbolom 6  zemských živlov , ktoré kolujú v nekonečnom  cykle na našej planéte .

 

Nie je rozhodujúci vek partnerov , zámer a dôraz sa kladie na vytvorenie harmónie medzi nimi . Pretože každý z nich je individuálny jedinec so svojimi potrebami a predstavami . Tento projekt pripravený pre dvojice má partnerov , manželov naveisť  na  rozumné riešenie ich rozpoloženia  keď medzi nimi nastúpi deštrukcia a nepochopenie ,krízy . . . . ktoré má niekoľko stupňujúcich sa  úrovní .  Terapeutickým sedením / konzultáciou  sa získa možnosť riešenia situácie a odhalenie príčiny nedorozumenia medzi partnermi . Viac sa dozviete osobne . . . .

 

 

                                   . . . tak idete do TOHO ? 

                         objednajte si naše CD   -    HARMONICKÝ  ŽIVOT   vo   DVOJICI  teraz v akciovej cene

                                                      cena  :    15, -  EUR  s   DPH 

                                                          uvedené vo fotogalérií 

 

teším sa na Vás nakoľko  existuje riešenie pre všetkých , . . . stačí len chcieť !!!  A kontaktovať  na  tel.č. : 0988 600 805

 

Mnohí sa už presvedčili a svojich možnostiach šitých na mieru ako jedinci tak aj skupiny  partnerov o tom ako sa to dá!!!

 

Prvý krok musíte urobiť ale VY .

 

Sedenia  prebiehajú  len osobne a to postupne  nakoľko  nie je garantované pri prvom sedení komplexné vyriešenie Vašej situácie  po 1  hodine .  Partneri  majú možnosť  sedenia absolvovať vo dvojici alebo samostatne.

 

Projekt sa zaoberá potrebou konkrétneho jedinca alebo dvojice - partner/partnerka, manželské páry , sú použité špeciálne techniky a prácou s podvedomím.

 

 

               

      

            

 

Projekt je zameraný  na skutočné poznanie Vás samotných a Vášho partnera , uvedomenie  svojich vnútorných potrieb a ako ich správne vyjadriť .

 

Schéma sedení  :

-  charakteristika jedinca

-  povahové črty

-  odbúravanie komunikačných blokov

-  intimita jedinca

-  intimita dvojice

-  individuálne potreby jedinca

-  individuálne potreby dvojice vo vzťahu

-  vytvorenie  zdravého priestoru  pre seba a svojho partnera /ky

-  odstránenie blokov v komunikácií s rodinou partnera/ky

-  zdravé presadenie vlastných potrieb

 

      

 

                         Cena  sedenia   :   35 ,- eur  / 1 hod.

 

                                         autor  projektu  

                                                    Janka  Avelange