PARTNERSKÁ ANALÝZA - profesionálne poradenstvo na základe Vedeckej astrológie

11.05.2015 09:40

VÝNIMOČNÁ  AKCIA  -  platná do konca roka .

 

Vážení priatelia,

 

Je pre Vás pripravená  nevšedná  akcia  : PARTNERSKÝ  HOROSKOP  a ako bónus navyše  AMULET LÁSKY  s liečivým  kaneňom ruženín  na podporu lásky / partnerstva / manželstva Vám bude zaslaný v ochrannej perforovanej obálke priamo na Vamy zadanú korešpondenčnú adresu .

 

Váš partnerský horoskop  / PROGNOSTIKU  , získate priamo na Váš osobný e-mail v priebehu  3 dní . Postačí ak zašlete potrebné údaje :

 

Váš dátum narodenia,
čas narodenia
 a miesto narodenia
 a tiež  tie isté údaje Vášho partnera , manžela alebo priateľa.
Priamo na dole  uvedenú e-mail adresu .

 

                

 

Na záver Vášho e-mailu zašlete Vašu korešpondenčnú adresu kde Vám ako bonus bude zaslaný darčekový amulet s liečivým ruženín  vo forme prívesku ako je uvedený na obrázku  na podporu Vášho citového života s liečivým účinkom. V ochrannej perforovanej a diskrétnej obálke.  Poplatok za vypracovanie PARTNERSKÉHO horoskopu je : 25 ,- EUR a prívesok  získavate navyše vrátane poštovného + balného. Akcia platí LEN do konca   ROKA  2016 Siahnite po tejto JEDINEČNEJ ponuke a dozviete sa o Vašom partnerstve oveľa viac ako Ste doposiaľ tušili a zistíte tie správne riešenia aj v krízových situáciách , ktoré postretnú každý jeden vzťah počas jeho budovania a okoreníte si jeho čaro aj do budúcnosti .

 

Platba sa posiela na účet , ktorý Vám bude zaslaný obratom po poslaní Vašich potrebných údajov OBJEDNÁVKY pre vypracovanie . Žiaden vzťah nie je náhodný , pochopte preto jeho význam hlbšie s pohľadom profesionálneho astrológa. Táto špeciálna analýza pomohla už tisíckam partnerských dvojíc k vyriešeniu ich vzájomných problémov v diskrétnosti a bez osobného stretnutia .

 

                       

 

Každý z nás bez rozdielu pohlavia nesie v sebe túžbu žiť po boku človeka , ktorý nás nielen chápe a podporuje ale nás miluje s každým detailom našej osobnosti a váži si práve našu  jedinečnosť. Táto túžba si však vyžaduje kvalitné poznanie požiadaviek najprv samého seba  na partnerský život a potom množstvo kompromisov , ktoré pomáhajú na ceste rozvoja dvojice , ktorá sa rozhodla pre spoločnú cestu životom či už neoficiálnym partnerstvom vo forme spolužitia alebo v oficiálnom právnom zväzku  formou manželstva .  Úlohou každého partnerstva je nájsť hravou a pútavou formou naučiť sa všetky dostupné možnosti , ktoré pomôžu obom jedincom aj z ich rozdielnosťami  nájsť to správne čaro , ktoré ich bude spájať a okorení ich vzťah aj v budúcnosti . Naučiť sa  originálnym trikom zvádzania , ktoré dvojicu udržia v správnom príťažlivom napätí a očakávaní , ktoré bude posilňovať aj po rokoch ich spolupatričnosť a aktívnu účasť na budovaní a zdokonaľovaní ich partnerstva alebo manželstva . Poznanie vlastných osobných kvalít a očakávaní , ktoré kladieme na svojho existujúceho alebo potencionálneho partnera sa nám môže však aj vymknúť z rúk ak nie sme dostatočne  pripravený čo prináša riziká osobného zlyhania a rozpadu vzťahu , ktorý spôsobuje  veľa krát aj emocionálnu bolesť .  Požiadajte o váš partnerský horoskop , ktorý vám bude zaslaný priamo na váš e-mail do troch dní od zaslania , ktorý je určený ako pre dámy tak aj pre pánov. Teším sa na vaše e-maily . 

 

 

e-mail kontakt :  jankaavelange@gmail.com

 

 

    S pozdravom a úctou Janka  Avelange

     Autor projektu / profesionálny astrológ