COLOR THERAPY

06.10.2012 21:51

 

 

                    

                                                         Drahí  priatelia  , 

 

. . .   farby sú úsmevom prírody. Týmto žiarivým úsmevom , ktorý ovplyvňuje naše životy sa stretávame denne a úplne všade ak sme samozrejme aspoň trošku vnímaví. Či je to žiarivé Slnko, kvetiny na lúkach našich balkónoch , rastliny v izbách , krásna zelená lúka , číri biely trblietavý sneh , azúrové more , modrá obloha, polia so slnečnicami., šťavnaté červené maliny , . . . široká škála farieb , ktorú nám dáva príroda.

 

 

 

Úsmev prírody je vyjadrený farebnou nádherou , ktorá dojíma svojim dotykom naše srdce ale za týmito dojmami je ukryté oveľa viac , pretože táto farebná nádhera prírody v nás spôsobuje oveľa viac ako len náš obdiv. Bolo by úžasné keby sme si to dokázali skutočne už uvedomiť , pretože sme to dostali ako dar od prírody , toto je vo svätom  písme spomenutý EDEN - raj , ktorý sa pričinením majetníckych osôb aj ničí , . . . . viem a verím tomu , že ich za to trest neminie tiež len podľa princípov prírody.

 

 

 

Tieto farebné podnety neprijímame len našim zmyselným zrakom aby sme sa potešili ale vnímame ich aj ostatnými zmyslami nášho tela. Farebné chvenia , ktoré týmto spôsobom vnímame našimi zmyslami totiž obsahujú totiž nesmierne množstvo drahocenných podnetov, ktoré sú prenesené do našich buniek v organizme a našom tele potrebné životné impulzy a tým nám zaručujú vyvážený energetický a harmonický potencionál predstavujúci základ nášho zdravia , vitality a radosť zo života.

 

 

 

 

Tak aj takto je možné vnímať čo nám je dané a bez rozdielu , veku , pohlavia, vierovyznania a pozícií , dokonalá spravodlivosť UNIVERSA . Želám si uvedomenie týchto darov , ktoré máme k dispozícií nás všetkých , . . . . hm, . . .

 

 

Táto špeciálna forma farebnej terápie pomáha liečiť rôzne diagnózy, ktorými v dnešnej dobe trpí množstvo  osôb.  Máme preto pre Vás pripravené špeciálne terapeutické poradenstvo , ktoré pomôže stabilizovať Váš súčasný zdravotný stav  a naučíme Vás správne používať účinky farieb , ktoré sú okolo nás a samozrejme špeciálnymi technikami .

 

 

Prvý krok , ktorý potrebujete urobiť je nahlásiť sa telefonicky alebo e-mailom na osobnú alebo korešpondenčnú konzultáciu .  Terapia farbami je alternatívna forma liečby  bez vedľajších účinkov.

 

 

 

 

 

 

    úctivá poklona vážení  priatelia  a klienti

 

 

              Janka   Avelange

              terapeut / poradca

 

 

Kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu a popíšte Váš problém .

 

Ak Vás zaujal tento konkrétny článok a chcete sa dozvedieť viac podrobných informácií o liečení pomocou farieb , objednanjte si naše špeciálne Cd  -  MˇAGIA  FARIEB

Objednávky na osobné sedenia  / terápiu    cena   :  20 ,- eur 1 hod.