FASHION - Lady Avelange - premena Vašej osobnosti na kľúč pre dámy

29.11.2012 05:50

                                                                                                                                                                                                                                                     

                              FASHION

                            . . .      očami profesionála    . . .  

 

                    Feng shui v móde novinka  na  svetovom trhu

                                                  FASHION dizajnu

                                 pre dámy všetky vekové

                                         kategórie

           

 

Feng shui nazerá na módu  a úpravy dám v celku nielen ako na spôsob odhaľovania a zahaľovania fyzických predností či nedostatkov našej postavy a siluety  a tváre ,

 

         . . .   ale aj celkovej prednosti individuality dannej osobnosti.  .   . 

 

                         

Každá farba, materiál aj strih a konkrétny tvar , motív látky a strihu majú svoje vlastné vibrácie. V čom sa ukážete, tak vás svet vníma a samozrejme viete dosiahnúť jednoduchšie svôj konkrétny cieľ v dannej oblasti života.

 

            

 

Na úvod si teraz  odštartujem  oblasť vášho pohľadu do zrkadla .

 

Čo cítite keď sa na seba pozriete do zrkadla ? Ste spokojná s tým čo vidíte ? Hm, . . je  to otázka a dilema, ktorou sa každá z nás zaoberá a hľadá individuálne riešenia aby bola so sebou , svojim zovňajškom čo najspokojnejšia. Tvár, pleť, vlasy , postava , . . . dokážeme sa na seba pozerať veľa krát veľmi kriticky. Vidíme na sebe každú chybičku krásy, . .  miesto toho , že by sme sa cielene zamerali na svoje prednosti a snažili sa ich viac rozumne zvýrazniť a dať ich prirodzeným spôsobom na vedomie svojmu okoliu . Každá z nás totiž disponuje originálnou jedinečnosťou , ktorú nemá tá iná s ktorou potajme možno zápasíme a chceme sa jej podobať. Veľká chyba milé dámy. To aby ste sa stala príťažlivejšou , zvodnejšou a tajomne zaujímavou nášmu okoliu si vyžaduje cielenú prípravu a uvedomenie si vlastných kvalít a dotvorenia  detailov k celistvosti . Na druhej strane nechcite byť za každú cenu dokonalá , môže to pôsobiť umelo a stratíte tým  vlastnú natur individualitu , ktorú máte len vy.  Vráťte sa k svojej vlastnej ženskosti a dievčenskosti , ktorú má každá z nás v sebe , pôsobí to na opačné pohlavie príťažlivo . Preskúmajte každý detail svojej tváre aj s drobnými vráskami okolo a naučte sa mať rada samú seba s tým všetkým čo máte a s  čím disponujete  . Úplne vám to zmení  vaše vyžarovanie osobnosti , ktoré budete aj energeticky odovzdávať  aj navonok a uvidíte tie zmeny , ktoré na seba nedajú dlho čakať a to aj v oblasti  partnerstva kde je veľmi dôležité aby ste sa cítila byť sebavedomá na svoje prednosti a vážila si samú seba .   

 

 

 

         

 

PRIPRAVUJEME  aj  špeciálne BOOKY  pre  modeling - Váš prezent materiál na castingy  v cene  :  55,- EUR 

    v poplatku je zahrnuté komplet líčenie aj účesová tvorba -  3 hod. 

 

Túžite dosiahnúť vytúženú pracovnú pozíciu , vyváženosť vo financiách. Upraviť a redukovať vašu hmotnosť  a získať správnou prevenciou  kvalitné  zdravie. Feng shui účinky vo Vašom odievaní , ktoré Vám pri našej konzultácií poskytneme garantujú v priebehu krátkeho času  zkvalitnenie Vášho každodenného života .

             

           

Čo konkrétne môžete od tejto premeny Vášho image očakávať dámy teda naše zákazníčky , . . . no proste úžasnú premenu , ktorá je presne cielená na Vás a to od A - Z , teda od hlavy až po päty. 

 
 
 


Navrhneme Vám , ktoré farby , materiály a vzory sa vám hodia a ktoré nie? To je vec farebnej typológii, Ak vás však zaujíma, ako vyzerá Feng shui charakteristika jednotlivých farieb, tu je informatívnou formou , ktorá bude použitá pri premene nielen Vášho šatníka ale aj v líčení Vašej tváre za účelom  dokonalej súhry farieb , ktoré pozdvihnú Vaše prednosti , premenou sa stanete sama so sebou oveľa spokojnejšia a uvedomíte si svoje prednosti a v neposlednom rade tým dosiahnete  veľmi dôležitý psychický činiteľ celej premeny a to opäť získanie zdravého SEBAVEDOMIA , ktoré s komplet úpravou Vašej osobnosti z Vás urobí žiariacu dámu bez ohraničenia veku :

 

 

Milé dámy,

 

Dostali ste pozvanie do spoločnosti a stojíte pred rozhodnutím čo  vlastne na seba aby ste vyzerali vynikajúco,  excelentne  a esteticky vyzdvihnúť vaše prednosti  , správne zhotovenie šiat pre vás na mieru , použitie správnych a vám vyhovujúcich farbách model , ktorý vám skutočne sedí ? Neváhajte nás kontaktovať aj prostredníctvom e-mailu kde vám zašleme profesionálne poradenstvo aj s nákresom vášho modelu a profesionálnym poradenstvom , poradíme vám a zabezpečíme aj doplnky vo forme exkluzívnych liečivých šperkov a bižutérie presne pre vás na mieru. Každá z vás môže byť očarujúca ak sa zveríte do rúk odborníka so skúsenosťami navrhovania  exkluzívnych  modelov  z módnych prehliadok vlastnej značky .

 

Stačí nám zaslať vašu fotografiu celej postavy a vaše znamenie v ktorom ste sa narodili a na akú konkrétnu spoločenskú udalosť potrebujete váš model zhotoviť a o ostatné sa už postaráme v našom profesionálnom DESING studio Fashion – LADY  AVELANGE

 

Cena konzultácie :  52,- EUR

 

-         použitie farieb modelu zo širokej škály , ktorá vám najviac sedí osobne

-         použitie doplnkov + plus s ich zabezpečením / prsteňov , náhrdelníky, náušnice , náramky – sety a aj samostatné kusy  k vašim šatám / modelu

-         nákres vašich šiat v počte 2 ks šiat , komplet z prednej aj zadnej strany modelu

-         navrhnutie líčenia

-         navrhnutie účesu

-         profesionálne poradenstvo od hlavy po päty

 

 

 

                        Modelka Ivanka  , premena jej osobnosti v desing studiu L.A. 

        ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                Modelka Ivanka v štandardnom bežnom živote :

 

            

 

PLUS  ako darček od nás dostávate CD nosič – FASHION Lady Avelange priamo na vašu adresu s profesionálnymi radami vo vašom odievaní .

 

Kontakt :  

e-mail :  jankaavelange@gmail.com

 

S pozdravom a úctou Vás fashion poradca Lady Avelange

                                                   Desing  and therapy  studio

 

 

 

                 Staňte sa kráľovnou večera

 

 

 

. . . znie to skvele  ,  určite áno  a v nejednej z Vás to vyvolá aj klasickú dámsku zvedavosť čo tento ŠPECIALNY typ PREMENY  IMAGE môže priniesť práve VÁM , to všetko sa dozviete už na našej spoločnej konzultácií , ktorá Vám zmení pohľad na Váš doterajší život  a  prinesie aj zmeny , ktoré od života očakávate . 

                         

 

Pripravená je pre vás jedinečná konzultácia - poradenstvo za účelom skvalitnenia vášho života a to na skutočne každej úrovni ak sa obrátite na našu profesionálnu službu , ktorá je pre vás pripravená aj pre mimoriadne náročné dámy. Konzultácie zahŕňajú komplexné poradenstvo aj použitím doplnkov, galanterie, šperkov , bižutérie a úprava visáže  - líčenia  , účesovej tvorby a starostlivosť o pokožku. 

 

-  šperky  originálna ručná práca na mieru konkrétne pre vás na základe profesionálneho poradenstva 

 

 

              

 

      .   .   .    vážené slečny a dámy  zmeníme Vás od hlavy až po päty .   .   . 

    ...    pre  tie  ,  ktoré sa rozhodnú zmeniť v našim desing and therapy studiu svoju premenu osobnosti na kľúč  

                                     máme  pripravení inšpiratívne  CD  FENG  SHUI   -  FASHION   

                                                                  ako darček ZADARMO 

 

           

 

 

Feng shui dokáže jedinečným a dostupným spôsobom jednoducho zmeniť váš život k spokojnejšiemu ale hlavne harmonizovať a doplniť nedostatky, ktoré ste si doteraz vôbec nemuseli uvedomiť  alebo ich naopak cítite a nadišiel  správny čas ich odstrániť

 

 

Konzultácie  poradenstva podľa Feng shui prebiehajú individuálne  na  základe   telefonickej  objednávky .

 

Jednotlivci a aj skupinovo na dámske párty ,recepcií  formou prezentácií vždy podľa vzájomnej dohody.

 

 

    -      e-mailom :  jankaavelange@gmail.com

   -     telefon :  0902  165  573   / sa jednoducho   telefonicky  nahlásite  

 

Máte šance siahnuť po tomto- jedinečnom spôsobe zmeny vašej osobnosti a aj života. Len tí z vás  ktorí sa na nás obrátia s dôverou pochopia tieto úžasné účinky a následné zmeny vo vašom živote. Máme tohto času už niekoľko  spokojných klientov , ktorí nás navštevujú a následne  objednania a  zhotovenia  doplnkov do svojho šatníka.

 

           

 

NOVINKA  pre naše zákazníčky :

 

Ak Vás oslovila naša jedinečná ponuka a túžite si vyskúšať premenu Vašej IMAGE aj pred fotoaparátom  môžete sa stať našou TVÁROU  zn. LADY  AVELANGE  a naživo si  vychutnať prácu modelky a získať z tejto celej akcie vlastné zábery  na pamiatku , alebo objednajte Vašu priateľku na  túto premenu ako darček a prekvapenie pre ňu , cena  :   od  50,- EUR  podľa typu náročnosti premeny  a úprav . 

 

PREMENA   Lady  HELEN v našom  - Fashion therapy desing studiu -  ukážky 

 
už zanedlho, . . . 
 

. . . je to očarujúca dáma , ktorá si práve uvedomuje svoje kvality osobnosti a rozhodla sa pre nový život  a ktorá vo svojom veku chcela  urobiť niečo navyše sama pre seba a skutočne vyskúšať niečo nové na základe poradenstva , po osobnej  konzultácií  som sa rozhodla na jej aktuálnom  výzore  určite zmenou v líčení a účese  . Pani Helen privátala zmeniť svoje líčenie , oživenie jej tváre a navrhnúť účes , ktorý je dotvorený objemom na základe iného účesu , ktorý jej bol navrhnutý.  Zmenou líčenia a použitím práve špeciálnym  aplikovaním prvkov Feng shui , ktorým je práve naše studio odlišné a výnimočné aj svojimi terapeutickými účinkami  ,  ktoré vyhovujú jej osobe podľa odbornej špecifikácií  farieb  z nej vytvorili úžasne zaujímavú dámu , ktorá  vynikne  mielen svojim pôvabom a  všetky prednosti jej tváre  sú teraz v popredí  a aj súmerní silueta jej postavy .    

 

. . . . . . . .  už v príprave  aj foto dokumentacia 

 

  

                                                                                                                             

Naše profesionalne poradenstvo upresni konkrétny typ oblečenia, motívy, vzory, tvary  a detaily , ktoré zodpovedajú konkrétne Vám  v tomto je toto špeciálne poradenstvo špecifické.

 

Tento typ poradenstva prebieha osobne kde podrobne prejdeme Vaše predstavy a doplníme naše profesionálne rady . Garantujeme Vám jedinečnosť a bezkonkurenčný prístup  a v neposlednom rade obdiv okolia Vašou  premenou IMAGE  a aj doplnkov  .

 

Navštívte nás a dozviete sa oveľa viac .

 

                 

                             Janka Avelange

                                         majiteľka  odevnej  zn.    Lady  Avelange
                                          Fashion  dizajner  / profesionálny poradca 

 

             

 

Svojimi  článkami -   do ženských magazínov  ako  Magická žena , Šarmantná žena, Jasnovidka, informačný žurnál Kam do mesta   sa snažím dámam navodiť praktické rady ako nájsť na sebe niečo jedinečné čím viete vyniknúť  ako rozumne a nenútene vyzdvihnúť Vaše prednosti , upraviť zovňajšok od hlavy až po päty a cítiť sa vždy krásna a príťažlivá v každej chvíli.  Uvedomiť si vlastné kvality a naladiť sa na pozitívnu vlnu . Pretože skutočná jedinečnosť je v každej z nás je najväčšou chybou ak sa pokúšame niekoho napodobniť tým strácate vlastnú identitu osobnosti.  Vy Ste totiž ORIGINÁL  a sama o sebe JEDINEČNÁ  , . . .  na to milé dámy nezabudajte !!!  Oveľa viac ako len prečítaním mojich článkov sa dozviete objednaním uvedených CD nosičom z mojej vydavateľskej edície alebo môžete siahnúť aj po objednaní sa na špeciálny kurz Fashion podľa princípov  Feng shui , ktoré môžete aplikovať ako u seba t samotných ak aj neskôr pre svje vlastné zákazníčky vo vašom salóne . 

                              

 

Každá dáma , ktorá  si u nás  objedná  PREMENU  osobnosti na kľúč  získava  jeden z parfémov LADY AVELANGE  -  ako darček  zadarmo 

 

 

teším sa na Vás milé dámy a Vaše nové kroky k spokojnejšiemu a vyváženejšiemu života Vás samotných .