ASTROLÓGIA

19.11.2015 22:07

 

Odpovede na Vaše otázky nám pomáha získať  už niekoľko tisíc rokov stará a aj v súčasnosti uznávaná veda zvaná vedecká  astrológia. Je to vlastne štúdia pohybu vesmírnych - hviezdnych telies a ich vplyv  na ľudský život.
Každá jedna planéta v našej slnečnej sústave vyvíja svoj vplyv na nás aj bez nášho vedomia .
 
Ako príklad si spomenieme vplyvy Luny /Mesiac/ a jej fázy  , ktoré sa prejavujú u nás na našej planéte napríklad prílivom a odlivom mora, svojou pôsobnosťou sa prejavuje aj pri  mesačných cykloch u žien , a iným individuálnym spôsobom na každom organizme, pôsobí napríklad aj na príbytok  a úbytok  našej hmotnosti.
 
Lekármi už niekoľko rokov skúmaním javu  námesačnosti  ľudí., tiež hojenie sa rán a množstvo iných  skutočností , ktoré si  vážnejšie uvedomovali hlavne lekári z histórie , ktorí venovali  skúmaniu a vplyvu na ľudský organizmus týmto skutočnostiam a mali rešpekt pred hviezdnymi telesami , a ich vplyvu na naše životy nakoľko aj my sme pod ich vplyvom. Najznámejším príkladom je svetovo preslávený Nostradámus , ktorého proroctvá dodnes prekvapujú s akou presnosťou dokázal predpovedať budúce udalosti nielen jedincov ale aj konkrétnych krajín. Bol vyštudovaným lekárom a s hĺbkou a vážnosťou sa venoval prírodnej vede astrológií je veľkým prínosom a aj príkladom až dodnes .
 
Pretože ako nám je známe  v západnej astrológií vládne každému jednému  zvieratníkovému znameniu  jemu prislúchajúca vládnuca  planéta
 
A ak Ste si už niekedy prečítali niektoré horoskopy všimli Ste si určite , že pri znamení Barana sa uvádza planéta Mars, pri  znamení  Býka planéta Venuša , pri Blížencoch  planéta Merkúr a tak ďalej.
 
Tak tiež každá planéta má určité časové cykly , v ktorých intenzívnejšie pôsobí na náš život v určitom veku nášho života a v istej oblasti udalostí .
 
Zároveň však tieto vymenované planéty pôsobia aj na seba vzájomne a v astrologickom horoskope každého človeka vyvíjajú svoj jedinečný postoj na osud  danej  -  skúmanej osoby.
 
V ďalších príkladoch by sme mohli ešte pokračovať naďalej myslím , že spomenuté  skutočnosti  by mali byť postačujúce pre potvrdenie  účinkov hviezdnych telies  a ich vplyvu na našu planétu a nakoľko je nám známe, že aj my ľudia sme súčasťou tejto planéty je teda samozrejmé , že aj na nás  tieto účinky vesmíru  pôsobia.
 
present VIDEO  :  https://youtu.be/DYfAI0V_RI0