ANJEL STRÁŽNY

20.01.2016 22:39

 

 

 

ANJEL  STRÁŽNY .

 

 

Sú to svetelné bytosti s vyšším vedomím a poznaním pravdy. Poznajú náš život a sú tu a čakajú kým ich požiadame o pomoc. Chránia nás a v tichosti pozorujú náš život, konanie a myslenie. Nezasahujú , . . . len ak ich o to poprosíme alebo ich pričinením zastavia katastrofu alebo nešťastie, ktoré nám môže hroziť. Tí z vás , ktorí sú vnímavejší , môžete pozorovať ich znamenia , ktoré sa prejavujú aj v bežnom živote. Ich múdrosť je vyššia a presahuje naše poznanie  a hlavne pochopenie . Nesúdia nás či už v ich existenciu veríte alebo nie. Sú proste našimi ochrancami a láskavými radcami ak o to stojíme  . Každý z nás má svojho ochranného ANJELA. Môžete ho  kontaktovať a pýtať sa na váš život. Požiadať ich o radu a správne vedenie v rôznych hraničných životných rozpoloženiach keď máte pocit, že zlyhávate a nemáte silu nájsť rozumné  riešenie v danej situácií. Je úžasné , že môžete s nimi komunikovať aj práve Vy kto čítate tieto riadky a ich obsah vás zaujal a prebudila sa vo vás túžba realizovať stretnutie tohto typu s vašim osobným ochranným ANJELOM. Poznať jeho meno, dostať odpovede , ktoré si v tichu vo svojom duchu kladiete no márne hľadáte odpovede. Oni poznajú váš život , vaše vnútorné túžby a aj tajné priania a vedia každú vašu myšlienku . Skontaktujte sa so svojim anjelom. Toto nevšedné stretnutie je plné emócií , zážitkového diania , nevšedných informácií . Podávajú pomocnú ruku a vedenie . 

 

Vážení priatelia tak isto môžete absolvovať stretnutie , nazvem to komunikáciu so svojimi milovanými zosnulými , ktorí vám boli blízky a už nie su s namy na fyzickej úrovni. Prosím zabudnite na primitívne bláboly, že ,, mrtvych treba nechať na pokoji a nechať ich odpočívať v pokoji. Oni práve sú radi, že chceme vedieť s nimi aj naďalej komunikovať pretože v astrlálnej rovine vidia oveľa jasnejšie práve naše životy a čo nás v našich dušiach trápi a emocionálne boli . Vedia nám poradiť , na čo a na koho si máme dávať pozor a napíšu Vám konkrétne mená osôb , ktoré úmyselne  pracujú na tom aby Vám ublížili, zahnali Vás do kúta , zastrašovali Vás a kujú proti Vám podlé plány,  . . . . 

 

Viem, že moje stránky čítajú rôzne osoby , muži aj ženy, veriaci aj neveriaci , .... a aj osoby , ktoré navštívili aj podvodníkov , ktorí sa vydavali za profesionálov a zhrabli neskutočné peniaze za klamstvá . ..... Je dôležité aby ste aspoň na vlások verili , že po odumretí nášho fyzického tela naša duša existuje naďalej a vníma ešte vyšším duchovným spôsobom všetko čo sa okolo nás deje, vážení pri ich rozhovoroch Vám otvorene odpovedajú čo ste práve raňajkovali, kde máte na tele materinské znamienko a všeličo iné čo sa vymyka racionálnemu vysvetleniu . Sú to vysoko emocionálne stretnutia kde zistíte a hlavne zmeníte pohľad na Váš doterajší život  a pochopíte to , že nech konáte čokoľvek ako to dobré alebo zlé všetko sa Vám vráti ak nie v tomto fyzickom živote tak garantovane v nasledujúcej reinkarnácií nazvem  to jednoduchšie v nasledujúcom živote . 

 

Objednajte sa na osobné sedenie s Vašim ochranným STRÁŽNYM ANJELOM  alebo Vašim milovaným blízkym zosnulým a samostatne a hlavne osobne  pochopíte pri tomto stretnutí oveľa viac ako ste doteraz tušili  a hlavne dokázali pochopiť . . .

 

Viac informáci získate prostredníctvom  nášho -  e-mailu . Pokojne nás kontaktujte . 

 

Prípadne volajte tel.č. :  + 3620 565 2055   -  komunikácia  / objednávky  -  Len v maďarskom jazyku